• Ken je deze workshop al?

    Zicht op teamontwikkeling

    Deze workshop behandelt de principes van teamontwikkeling vanuit ontwikkelingspsychologisch perspectief. We staan stil bij organische principes van groei en hoe Lees meer

Corona en lockdown

6 januari 2021

Bij Phoenix zijn we meteen na de persconferentie van half december weer overgestapt op lesgeven via Zoom. Hier hadden we voor de zomer al veel mee gewerkt en onze ervaring is dat we ook op deze manier trouw kunnen blijven aan wat voor ons zo’n belangrijk principe is: van elkaar leren in de ontmoeting. Ook online kan zo’n ontmoeting intiem en betekenisvol zijn, hebben we ervaren. Uiteraard houden we de balans goed in de gaten en zorgen we ervoor dat de leeropbrengst gewaarborgd blijft. Maar dat we nieuwe manieren hebben gevonden om met onze cursisten in contact te blijven, is voor ons een positieve ontwikkeling.

We zijn geraakt en voelen ons gesterkt door de betrokkenheid van al die mensen die door willen gaan met leren waar zo veel andere dingen niet meer kunnen. Ook al zit het nu even tegen, we hebben gelukkig perspectief, en samen met jullie blijven we hoopvol dat deze periode eindig zal zijn. Tot die tijd doen we er alles aan om onze opleidingen kwaliteitsvol vorm te geven via de middelen die ons ter beschikking staan. Zo geven we antwoord op wat het leven nu van ons vraagt. We vertrouwen op de ontwikkelingen die gaande zijn, en zijn benieuwd naar wat er mogelijk zal blijken in de nabije toekomst.

Volg je bij ons een opleiding?
Dan krijg je kort voor de cursusdag via je trainer een uitnodiging voor een meeting via Zoom. De communicatie hierover verloopt zo veel mogelijk via de trainers: zij zijn jouw vertrouwde aanspreekpunt.

Heb je een afspraak voor coaching?
Dan krijg je hierover een bericht van je begeleider.

Sta je ingeschreven voor een workshop?
Dan nemen wij voor die tijd contact met je op om met je te overleggen over het verplaatsen van jouw workshop.