• Ken je deze opleiding al?

    De relatie als spiegel: Opleiding Relatietherapie

    Je bent op zoek naar nieuwe inzichten en ervaringen in de dynamieken en patronen van liefdesrelaties, ook die van jezelf. Je hebt interesse in Systemisch Werk v Lees meer

Een mooie eerste ontvangst

13 februari 2017

Ons langverwachte boek De tekens verstaan is er! Niet alleen binnen Phoenix zijn we trots en blij, ook buiten ons instituut komen de eerste reacties los:

'Eindelijk is het er dan. Lang gewacht op dit prachtige werk van Phoenix Opleidingen. Naast zoveel literatuur over leiderschap biedt dit boek een diepgaande reis binnen dit thema. Leiderschap als een proces, een levenslange reis, bestemmingsgericht. Daarvoor is het nodig om je eigen verhaal onder ogen te zien met alles wat je daarin tegen komt en dat je zoals een goede reiziger en leider betaamt je de omgeving vanuit meerdere perspectieven in je op kunt nemen. Pas dan kun je vanuit verbondenheid en compassie uitreiken naar jezelf en naar anderen zodanig dat het dienend is voor het geheel. Wie een commerciële vlotte schrijfstijl verwacht zal worden uitgedaagd, maar zeker aangenaam verrast worden, dit is een boek voor hoofd én hart. Het neemt je mee op reis binnen een thema dat al zoveel besproken is naar nieuwe onontdekte gebieden en is daarmee een atlas voor zowel persoonlijk als professioneel leiderschap'. Gitta Reiszner op Bol.com.