• Ken je deze opleiding al?

    Op de rand van het licht; over rouw en ritueel

    Hoe schep je in het werken met dood en intens verlies een context via verhalen en rituelen vanuit systemisch perspectief? Getuige zijn van 'het ondraaglijke' be Lees meer

Een nieuw pand voor Phoenix

7 juli 2020

Goed nieuws! Phoenix heeft een mooi nieuw pand gevonden in de binnenstad van Utrecht. Het ligt in de Lange Nieuwstraat, dicht bij onze bestaande locaties aan de Nieuwegracht.

We zijn heel gelukkig met deze extra werkplek, die groot genoeg is om met een volledige groep in één zaal te kunnen werken. We zijn hard bezig om er een echte Phoenixplek van te maken, waar we meteen na de zomer al volop gebruik van zullen maken.

In deze coronatijd, waarin voldoende afstand houden zo van belang blijft, zal deze extra locatie ons veel bewegingsruimte geven. Met deze ruimte erbij kunnen we ons streven van één groep per pand ook na de zomer voortzetten.

Op dit moment werken we er hard aan om het rooster aan te passen aan de extra ruimte die beschikbaar komt. Vrijwel alle groepen zullen hiervan profiteren, en dat brengt voor velen locatiewijzigingen in het rooster met zich mee.

Voor de start van het cursusjaar hoor je van ons of er locatiewijzigingen zijn voor jouw groep. Je kunt zelf ook altijd in de ELO terecht voor de laatste updates.