• Ken je deze opleiding al?

    Professionele Begeleiding van Organisaties

    De kern van deze opleiding is leren op identiteitsniveau gezondheidsbevorderend te werken met mensen in grote systemen. Hiermee wordt bedoeld: met aandacht en r Lees meer

Nieuwe trainer: Karin Sturkenboom

2 oktober 2020

We hebben een nieuwe trainer in ons midden! Sinds kort maakt Karin Sturkenboom deel uit van ons Phoenixteam. Met haar wortels in de kunst en cultuur, werkte ze de afgelopen jaren als coach, trainer en psychosociaal therapeut vanuit haar eigen praktijk. Karins liefde voor het ambacht vertaalt zich in haar voortdurende reis op zoek naar verdieping en verrijking. Ze begeleidt mensen, teams en organisaties om patronen inzichtelijk te maken, zodat potentieel meer tot bloei kan komen.

Karin over haar komst naar Phoenix: 'Veertien jaar geleden was ik toe aan een nieuwe stap in mijn ontwikkeling. Ik volgde een coachtraject om mijn verlangen concreter te krijgen. Mijn coach raadde me aan om de website van Phoenix Opleidingen eens te bekijken... Een paar weken later al zat ik in een groep om kennis te maken met de driejarige opleiding! Het was een schot in de roos. Nog steeds voel ik dankbaarheid voor mijn coach van destijds, maar ook voor de veilige haven van Phoenix, waar ik met vallen en opstaan mijn eigen plek vond.

Het leven wordt vooruit geleefd en achterwaarts begrepen

Søren Kierkegaard

Ik houd van de eenvoud van Kierkegaards woorden; ze sluiten aan bij wat ik van mijn ouders meekreeg: laten we het niet ingewikkelder maken dan het is. Zo werk ik ook graag; op een heldere manier en met een gezonde dosis humor creëer ik ruimte voor beweging. Hoe gaaf is het dat ik nu al mijn ervaringen mag doorgeven en tegelijkertijd zelf gevoed blijf door de wijsheid van collega’s binnen en buiten Phoenix.

Ik voel me toegewijd en heb enorm veel zin in de tijd die komen gaat.'

Karin start met een aantal groepen in de driejarige opleiding in Professionele Communicatie en met de workshop Omgaan met angst, woede en weerstand. Ze heeft ook ruimte voor coachingsvragen.