• Ken je deze opleiding al?

    De tekens verstaan

    De masterclass sluit aan op ons boek De tekens verstaan, dat een weerslag is van onze visie op hedendaags leiderschap. Door leiderschapsvragen te bezien door he Lees meer

Nieuwe trainer: Remco Holstege

16 mei 2019

We hebben een nieuwe trainer in ons midden! Remco Holstege, voorheen werkzaam bij het NTI/NLP en voor zijn eigen bedrijf Ontwikkel je NU, komt Phoenix versterken. Van mensen in beweging brengen, heeft hij zijn beroep gemaakt. Voorheen in revalidatie als bewegingsagoog/psychomotorisch therapeut, later als trainer voor zowel jongeren als volwassenen en nu bij Phoenix. Je kunt hem komend jaar tegenkomen in de driejarige opleiding, in de jongerengroep, hoe raak ik je aan en in emotioneel lichaamswerk. Of in supervisie of coaching.

Remco over zijn komst naar Phoenix: 'Jaren geleden zei mijn vader: "Remco, ik ben in een training zo’n bijzondere man tegengekomen, ik denk dat het goed voor jou is als jij hem ook gaat ontmoeten.” Diep in zijn hart wist mijn vader dat ik bij Wibe iets kon leren, wat hij me niet kon overdragen. Mijn ouders financierden mijn eerste twee trainingen bij Phoenix Opleidingen. Daar ben ik ze zeer dankbaar voor. Want Phoenix was toen een plek voor mij waar ik kon gaan ontdekken wie ik was, wat mij stuurde en hoe ik verbonden was aan mijn systeem van herkomst. Ik voelde mij direct prettig en diep van binnen oké. Later leerde ik dat er als het ware een nest voor mij was gebouwd en het was aan mij om erin te vliegen. Ik hoefde niet te forceren, het mocht op mijn tempo.

Ergens in die tijd had ik een gesprek met Wibe over werken bij Phoenix en of er niet iets voor jongeren moest komen. Want bij jongeren lag en ligt mijn passie. Ik had daar ideeën over en droomde ervan om jongeren in contact te brengen met de werk- en denkwijze van Phoenix. Wibe gaf resoluut aan dat ik eerst vlieguren moest maken.

Inmiddels ben ik terug op het nest. Het nest dat nog steeds stevig is en waar ik kan landen. Nu ga ik ook nesten maken voor anderen die daarin kunnen landen. Ik verheug mij erop dat ik de ervaringen van afgelopen jaren mee kan nemen in mijn werk bij Phoenix. Dat ik ook weer kan leren en kan delen. En dat ik na een aantal jaren uitgevlogen te zijn onder andere met jongeren mag gaan werken. If you can dream it, you can do it!'