• Ken je deze opleiding al?

  De tekens verstaan

  De masterclass sluit aan op ons boek De tekens verstaan, dat een weerslag is van onze visie op hedendaags leiderschap. Door leiderschapsvragen te bezien door he Lees meer

Onze regels rondom corona

6 november 2020

Volg  jij de komende tijd een opleiding of workshop bij Phoenix? We heten je nog steeds van harte welkom! We vinden het belangrijk dat de ontmoeting door kan gaan. En ondanks de strenge regels die onlangs zijn afgekondigd, kan dat gelukkig ook. Wel gelden er in onze panden extra spelregels om de veiligheid van ons allemaal zo veel mogelijk te waarborgen. Hieronder kun je lezen welke dat zijn.

Uitgangspunten

De basisregels die voor iedereen in Nederland gelden, zijn ook bij Phoenix van kracht.

Heel belangrijk:

 • Heb je ziekteverschijnselen als niezen, kortademigheid, hoofdpijn, keelpijn of koorts?
 • Heeft een van je huisgenoten een van deze verschijnselen plus koorts of benauwdheid?
 • Of had je deze klachten in de afgelopen 24 uur?

Blijf dan thuis en kom NIET naar onze panden.

Daarnaast geldt:

 • Houd 1,5 meter afstand
 • Was vaak en goed je handen
 • Nies in je elleboog of in een papieren zakdoekje
 • Draag een mondmasker bij binnenkomst en als je door het pand beweegt
 • Volg de looproutes.

In onze panden

In al onze panden is slechts een beperkt aantal mensen aanwezig. Wij zorgen ervoor dat er niet te veel mensen in één ruimte zijn en dat de groepen niet door elkaar heen bewegen. De trainers houden daar bij de planning van hun activiteiten en pauzes rekening mee.

Zoom

We werken in kleinere groepen en we splitsen de opleidingsgroepen waar dat kan en wenselijk is. Daarnaast zorgen we ervoor dat indien gewenst - bijvoorbeeld tijdens deze periode van verzwaarde maatregelen - een deel van de cursisten deel kan nemen via Zoom. Je wordt hierover door je trainers geïnformeerd.

Workshops

Volg je een workshop bij ons? Ook dan zal de groep kleiner zijn dan normaal, aangepast aan het maximaal aantal mensen dat past bij de locatie waar de workshop plaatsvindt.

Begeleiding en supervisie

Heb jij een afspraak voor een begeleidingsgesprek of supervisie? In deze periode werken we zowel via Zoom als ‘live’, dat laatste uiteraard alleen als dat lukt met inachtneming van de maatregelen. Je kunt dit overleggen met je coach of supervisor.

Ventileren

In verband met een zo goed mogelijke ventilatie, zullen we de ramen en deuren zo veel mogelijk openzetten. Neem voor de zekerheid een extra vestje, een eigen dekentje en warme sloffen mee.