• Ken je deze opleiding al?

    Systemisch Werken

    Ons leven kent van jongs af aan vele systemen, zoals die van je familie of je werk. In deze opleiding leer je werken met de krachtenvelden die daarbinnen spelen Lees meer

Phoenix zoekt collega in de schoonmaak

15 juni 2017

Wij zoeken per 1 september 2017 een betrouwbare en flexibele collega (m/v) voor schoonmaak voor 15 uur per week (3 uur per dag). Deze collega maakt in de ochtend en/of avonduren onze panden in Utrecht schoon en is ook bereid om in bepaalde gevallen mee te werken in de verzorging/catering. 

Ons instituut is een bedrijf dat een plek wil creëren voor iedereen die bereid is naar zichzelf te kijken, echt contact wil maken en de eigen potentie voluit wil leren leven. Een plek voor wie vastloopt in het leven en weer in beweging wil komen, maar ook voor wie verlangt naar duurzame groei en zich persoonlijk of professioneel verder wil ontwikkelen. Wij geven opleidingen/vervolgopleidingen en diverse workshops.

De medewerkers die werkzaam zijn in de verzorging hebben een belangrijke taak in het welkom heten van de cursisten. Of dit nu gaat om een schone leeromgeving, over het begroeten of over een goede verzorging van de cursisten door middel van gezonde en voedzame lunches; het team van de verzorging draagt bij aan het scheppen van een aangenaam klimaat. Op dit moment zijn er ongeveer 45 mensen bij ons bedrijf werkzaam en je gaat werken in een gezellig team van 9 personen in de verzorging. De schoonmaaktaken doe je na een uitgebreide uitleg in eigen beheer. Onze panden zitten in het centrum en Tuindorp te Utrecht. Ze zijn met het openbaar vervoer goed bereikbaar.

Onze voorkeur gaat uit naar een persoon (20-40 jaar) die naast de reguliere schoonmaaktaken ook bereid is om op oproepbasis in de verzorging te komen werken.  Dit behelst naast het opruimen van de keuken ook het klaarmaken en -zetten van de lunches en het weer opruimen en schoonmaken van de werkplek en de openbare ruimtes, zodat de cursisten en cliënten zich welkom voelen.

De werktijden zijn bij voorkeur in de ochtenduren van 7-10 uur en/of de avonduren van 17-20 uur. Het is wenselijk dat je affiniteit hebt met de schoonmaak en dat je bereid bent de handen uit de mouwen te steken.

Lijkt het jou wat om in een gezellig en familiair bedrijf te komen werken? Laat ons dan weten wat maakt dat je interesse hebt en waarom jij de geschikte kandidaat voor ons bent, en stuur dit met CV naar manonvos@phoenixopleidingen.nl.

Als wij ook enthousiast zijn, nemen we zo spoedig mogelijk contact op.