• Ken je deze opleiding al?

    De maskermaker

    Deze opleiding werkt vanuit drie invalshoeken: Systemisch Werken, lichaamswerk en energetisch werk. Naast diagnostische kaders leer je in deze opleiding welke i Lees meer

Representanten Ereveld Vol Leven

16 februari 2016

Sinds vorig jaar is Phoenix Opleidingen betrokken bij de ontwikkeling van een prachtig project: Ereveld Vol Leven. Oorlogsslachtoffers die begraven liggen op Nationaal Ereveld Loenen worden op een indringende manier herdacht en de impact van het verlies voor hun nabestaanden wordt zichtbaar gemaakt in verhaal en beeld.

In onderstaande trailer kun je zien hoe er afgelopen jaar gewerkt is en wat het voor representanten en deelnemers heeft betekend om op deze wijze stil te staan bij dit verlies.

Dit jaar vindt Ereveld Vol Leven opnieuw plaats op maandagmiddag 2 mei op het Nationaal Ereveld in Loenen. De organisatoren zijn op zoek naar naar mensen (vooral jonge mannen onder de 30 jaar) die de oorlogsslachtoffers willen representeren. Aanmelden kan hier.

Als je je aanmeldt als representant en bekend bent met Systemisch Werk dan is het goed je te realiseren dat we die dag een andere vorm van opstellen toepassen dan je doorgaans van Phoenix gewend bent. Voor Ereveld Vol Leven neem je plek in een ingetogen en stil herdenkingsritueel; je ervaart misschien veel op die plek, wat een verrijking zal zijn voor het veld en voor jezelf, maar waar we geen woorden aan zullen geven. 

Wij hopen dat je er op 2 mei bij zal zijn, je bent van harte welkom. 

Mocht je liever als publiek aanwezig willen zijn dan kan dat natuurlijk ook. Klik hier voor publieksaanmelding.