• Ken je deze opleiding al?

    De relatie als spiegel: Opleiding Relatietherapie

    Je bent op zoek naar nieuwe inzichten en ervaringen in de dynamieken en patronen van liefdesrelaties, ook die van jezelf. Je hebt interesse in Systemisch Werk v Lees meer

Sander Reinalda geslaagd voor TSTA examen

9 november 2015

Phoenix Opleidingen feliciteert Sander Reinalda met het behalen van de hoogste graad binnen de Transactionele Analyse. Sander heeft dit weekend de P (van Provisional) weggepromoveerd uit zijn titel en mag zichzelf nu internationaal erkend Trainer and Supervisor Transactional Analysis (TSTA) noemen. "Ik ben de afgelopen dagen door de mangel gehaald en uitgedaagd om het beste van mezelf te laten zien en ik ben geslaagd voor alle drie de TSTA-examens" meldt hij na zijn terugkeer uit Nivelles in België.

We wisten natuurlijk al dat we een kanjer van een TA collega in ons midden hadden, maar met deze uitslag bij dit pittige TA-examen, staat dat nu ook zwart op wit. Goed voor ons instituut, want supervisies, trainingen, workshops en opleidingen onder zijn leiding kunnen daardoor deel uitmaken van officieel TA-trajecten, op CTA- en nu ook op PTSTA-niveau. We hopen dat nog vele cursisten zich verder gaan bekwamen in de Transactionele Analyse onder de vleugels van Sander binnen Phoenix Opleidingen!