• Ken je deze opleiding al?

    Eros in begeleidingswerk, een aanraking op de grens

    Een 6-daagse masterclass waarin we ons erin verdiepen hoe intimiteit en seksualiteit een plek hebben in begeleidingswerk. Wat roept dit op rondom overdracht en Lees meer

Verhalen van nabestaanden: Ereveld vol Leven

9 juni 2015

Op 8 en 9 juni brachten we voor het project Ereveld vol Leven de verhalen van nabestaanden van oorlogsslachtoffers in beeld op het Ereveld in Loenen. Vier unieke verhalen, zowel van nabestaanden van de Tweede Wereldoorlog als van slachtoffers van de veel recentere vredesmissies. Ze zagen hun persoonlijke verhaal weerspiegeld in een levendig beeld. Op de eerste dag in stille constellaties in de kapel op het Ereveld en op de tweede dag bij het graf van hun dierbaren. 

Met deze kleine maar grootse verhalen wil het Ereveld vol Leven de impact van oorlog, van het wegvallen van mensen in de bloei van hun leven, zichtbaar en tastbaar maken. Dit project herdenkt niet alleen de oorlogsslachtoffers die begraven liggen op Ereveld Loenen, het eert ook de nabestaanden die tot op de dag van vandaag de gemaakte offers en het geleden verlies voelen.

Het project Ereveld vol Leven is een prachtig initiatief van Nathalie Toisuta en Dennis Brussaard. Nathalie volgde opleidingen bij Phoenix. Wij zijn trots op dit project en dragen daar op onze wijze graag aan bij.

2015-06-08-150440-1