Alex Lagas

'Wat mij raakt in het begeleiden is de bereidheid van mensen om dat wat al zo lang van betekenis is, te herzien. Ik weet uit ervaring dat er veel gebeurd is als je dat punt bereikt. En dan geef ik graag door wat ik zelf op dat punt heb aangenomen.'

Na een jarenlange internationale carrière in de ICT consultancy, zat ik op een bankje in een park in Wenen en vroeg aan mijzelf: 'Ok, wat wil je nu het liefst?' Het antwoord was: 'Ik wil naar huis.' Ik vind het mooi om een werkveld te bieden waarin mensen hun eigenheid hervinden en hun vermogen vergroten om alleen dat te herhalen - ingegeven door ervaring - wat wijs is om te doen.

Alex Lagas (1970) heeft verschillende management- en consultancyfuncties vervuld in Nederland en daarbuiten. Alex realiseerde zich steeds meer dat relaties in gelijkwaardigheid geleefd kunnen worden en hij is daar werk van gaan maken. Het werken met organisaties doet hij nog steeds graag. Dit uit zich met name in het begeleiden en trainen van (management)teams. De afgelopen 9 jaar heeft Alex zich ontwikkeld in het trainers- en begeleidersvak op identiteitsniveau.

Opleidingen: Transactionele Analyse (CTA), Professionele Begeleiding van Organisaties, Trainersopleiding, Past Reality Integration (PRI), Effectief Functioneren (Van Veen), Group Relations (The Tavistock Institute)

Direct contact met Alex Lagas

In welke opleidingen kom je Alex Lagas tegen?