Anca Poll

'Elke keer weer ben ik geraakt als ik een tijdje met mensen mee mag reizen al luisterend naar hun diepste verlangen. Daar waar de ziel weer geroepen wordt, het hart opengaat en de focus terugkomt. Vooral wanneer donkerte en lichtheid in balans komen en de brug geslagen wordt tussen denken en voelen. De brug naar geluk... het verlies nemen en het verlorene aannemen. Het lijf is voor mij de toegangspoort tot de ontmoeting. Daar waar de bevrorenheid tot smeltwater mag komen en de levensenergie ten volle gaat stromen. Ik blijf graag naast mensen staan waar hitte is rondom grensthema’s.'

Na verschillende managementposities binnen de Hotelbranche te hebben bekleed, zowel nationaal als internationaal, startte Anca Poll (1961) een eigen bedrijf in werving en selectie. Van hieruit maakte zij de overgang naar het geven van persoonlijke coaching, training, relatiecoaching en het begeleiden van familie- en organisatieopstellingen. Haar stijl van werken is vanuit het hart, lichaamsgericht, direct en sprankelend.

Opleidingen: Hogere Hotelschool, intuïtieve en creatieve ontwikkeling, healing en reading, Energetisch Emotioneel Lichaamswerk, Voice Dialogue, de Maskermaker (Systemisch Werken  en Lichaamswerk), Professionele Begeleiding, Trainersopleiding, Relatietherapie, TA Masterclass, internationaal gecertificeerd NLP Trainer. 

In beeld

Anca Poll en Andries de Jong over Systemisch Werken.

Direct contact met Anca Poll

In welke opleidingen kom je Anca Poll tegen?