Error bij het laden van MacroEngine script (file: BlokMenu.cshtml)
  • Ken je deze workshop al?

    Conflict; dans van toenadering en afstand

    Vermijd je conflict het liefst? Vind je jezelf juist te vaak terug in een conflict? Of zit je op dit moment vast in een conflict? In deze workshop werken wij me Lees meer

Jaron Reisman

'Rijke momenten verzamelen in samenzijn met anderen, dat vind ik het mooiste wat er is'.

Zo ziet Jaron ook zijn werk bij Phoenix Opleidingen, of het nu ten dienste van een persoonlijk, familiair of professioneel vraagstuk is. Iedereen heeft in het leven te maken met lastige situaties of terugkerende problemen. We hebben de mogelijkheid om hierin te groeien, is zijn ervaring. Als we stappen zetten in dit proces, kunnen we meer betekenen voor onszelf, in onze relaties en op ons werk. Het proces zelf heeft vele kanten en de volheid daarvan toelaten, leidt tot rijkere ervaringen. 

Jaron Reisman (1982) heeft in zijn ondernemerschap een verscheidenheid aan ondernemingen opgezet of geleid; ook werkte hij aan leiderschapseducatie en community building. Hij draagt graag bij aan een betekenisvolle omslag, zowel bij individuele vragen als in de context van organisaties en samenwerkingen.

Opleidingen: Bedrijfswetenschappen, Systemisch Werken, Professionele Begeleiding van Organisaties, THNK School of Creative Leadership, Maskermaker (Systemisch Werken en Lichaamswerk).

Direct contact met Jaron Reisman

In welke opleidingen kom je Jaron Reisman tegen?