Morten Hjort

Morten Hjort (1967) is directeur en eigenaar van Phoenix Opleidingen. Samen met Sander Reinalda en Manon Miessen geeft hij koers aan de organisatie. Hij is inspirerend trainer en voorman bij een aantal opleidingen binnen Phoenix, en ontwikkelt daarnaast diverse programma's voor externe organisaties.

Voorheen vervulde hij verschillende management- en leiderschapsfuncties in binnen- en buitenland en hij heeft nog steeds affiniteit met het begeleiden van organisaties en leiderschapsvraagstukken. De reis van de mens als onderdeel van een groter geheel is voor hem een grote inspiratie. De ontmoeting voedt en inspireert hem, daar is alles al aanwezig en licht verborgen potentieel op. Daarnaast maakt hij onder andere gebruik van het systemische perspectief op families en organisaties.

'In de ontmoeting komen verwonding en verborgen potentieel steeds weer in het licht. Ik ben mijn vader jong verloren, in het omarmen van dat verlies opende ik mezelf weer. Het gemiste als inspiratie is de weg waartoe ik mensen uitnodig. Het is een weg vol verlangen en kracht.'

De zin ‘het gemiste als inspiratie’ reist al jaren met hem mee. Ons verbinden met het verlorene als bron voor ons leven. Zijn Deense achtergrond zie je terug in zijn stijl van werken: direct, van hart tot hart, betrokken en met humor.

Opleidingen: erkend NLP Trainer, Relatietherapie, Karakterstructuren, TA in organisaties en Lichaamsgericht Traumawerk.       

Direct contact met Morten Hjort

In welke opleidingen kom je Morten Hjort tegen?