Sander Reinalda

'Dat mensen hun eigenheid, hun uniciteit accepteren en daardoor hun potentie tot bloei kunnen brengen, dat vind ik mooi. Daar wil ik aan bijdragen. Ik houd van datgene waarin de een van de ander verschilt en dat verschil durft te leven.'

Sander Reinalda (1956) verzorgt workshops, opleidingen, supervisie, coaching en individuele en relatiecounseling in het Nederlands, Engels en Frans.

Sander geeft samen met Morten Hjort en Manon Miessen leiding aan Phoenix Opleidingen.

Sander heeft zich met name bekwaamd in de Transactionele Analyse. Hij heeft daarin de internationaal erkende status van opleider en supervisor (Training and Supervising Transactional Analyst, TSTA). Supervisies, trainingen, workshops en opleidingen onder zijn leiding kunnen daardoor, indien gewenst, deel uitmaken van een officieel TA-traject (Certified Transactional Analyst - CTA). Ook PTSTA'ers kunnen hun TSTA contract met hem afsluiten.

Opleidingen: Franse taal- en letterkunde, School- en loopbaancounseling, internationaal erkend opleider in Transactionele Analyse (TSTA), internationaal gecertificeerd NLP Trainer.

In beeld

Sander Reinalda vertelt over Transactionele Analyse.

Direct contact met Sander Reinalda

In welke opleidingen kom je Sander Reinalda tegen?