Stefan Woudenberg

‘Ik zing graag Russische liederen, ik houd van hun melancholie. Ik was drie jaar oud toen mijn moeder overleed. Zorgen voor overzicht werd een belangrijk overlevingsmechanisme. Ik kreeg een goed oog voor wat er mist of nog ontwikkeld kan worden. Werken met mensen en teams die hun eigen ontwikkeling serieus nemen, geeft mij enorme voldoening.’

Stefan Woudenberg (1962) is een trainer, coach en adviseur met veel internationale ervaring. Twintig jaar werkte hij als managementconsultant. Hij besefte steeds meer dat het voor hem vooral om de samenwerking gaat, om de verbinding, om het bevorderen van harmonie en het insluiten van de ook zo onvermijdelijke dissonant. De afgelopen tien jaar ontwikkelde Stefan het begeleiders- en trainersvak als aanvulling op zijn adviesloopbaan met Phoenix Opleidingen als zijn alma mater.

Opleidingen: Slavische taal- en letterkunde, Professionele Begeleiding, De Maskermaker, Professionele Begeleiding van Organisaties (PBO), internationaal gecertificeerd NLP Trainer.

Voor een interview met Stefan klik hier.

In beeld

Stefan Woudenberg over groepsontwikkeling in de Passe-partout tapes.

Direct contact met Stefan Woudenberg

In welke opleidingen kom je Stefan Woudenberg tegen?