William Wilson

'Mijn oorspronkelijke manier om mijn hart te laten spreken en anderen te raken is als pianist/componist. Bij Phoenix ervaar ik dagelijks een bedding waarin een bijzondere hartsverbinding ontstaat die transformatie van mens-zijn veroorzaakt. Dit is mijn passie omdat ik bij mensen die hun diepste bestemming (weer) voelen, zo’n ontroerende twinkeling in hun ogen zie.'

William Wilson (1967) was 14 jaar werkzaam als organisatieadviseur bij enkele (inter)nationale adviesbureaus en heeft ruime ervaring op het gebied van organisatieontwikkeling, leiderschapstrajecten en managementontwikkeling, teamtrainingen en individuele begeleiding/coaching. Zijn stijl als begeleider is open en direct, warm en betrokken, met lichtheid en humor.

Opleidingen: William is afgestudeerd werktuigbouwkundig ingenieur en heeft in de loop der jaren een breed scala aan opleidingen voor het trainers- en organisatieadviesvak gevolgd. Vervolgopleidingen: Relatietherapie, Trainersopleiding, internationaal gecertificeerd NLP Trainer.

Direct contact met William Wilson

In welke opleidingen kom je William Wilson tegen?