Verzorging

Phoenix W8A0015

Bij Phoenix kom je om te groeien, te leren en nieuwe ervaringen op te doen. Wij vinden het belangrijk dat je dat kunt doen in de relatieve rust en beslotenheid van je eigen groep. Onze verschillende locaties in Utrecht geven aan al onze opleidingen en workshops maximaal de ruimte. 

Heb je je aangemeld voor een workshop, opleiding of individueel gesprek dan word je altijd geïnformeerd over in welke vestiging je verwacht wordt. Al onze vestigingen zijn goed te bereiken met de trein. 

Verzorging

Elke locatie heeft een eigen keuken, waar onze collega's van de verzorging elke dag met aandacht, liefde én biologische ingrediënten de lunch verzorgen.  

Er wordt elke dag een vegetarische, glutenvrije soep bereid. Daarnaast staan er sla, salade, broodbeleg en diverse broodsoorten - waaronder speltbrood - voor je klaar. Ons brood komt van bakkerij Moolenbeek en wordt ambachtelijk en traditioneel bereid, van het kneed- en rijsproces tot aan het bakken toe. Stel zelf je ideale lunch samen, pas deze aan je (dieet)wensen en voorkeuren aan en eet smakelijk!  

Phoenix W8A0756 3Phoenix W8A0822Phoenix W8A0821 2Phoenix W8A0724

Logo Bakkerij Moolenbeek  Logo BD Totaal