Ayurvedische massagetherapie

Het lichaam is als een brief. Lees hem door en kijk of hij het waardig is een vorst onder ogen te komen.

Rumi

In het menselijk lichaam komen lichaam en ziel samen. Samen zijn zij uit op het vinden van evenwicht, een gezond uitgelijnde balans. In je zoektocht naar evenwicht ga je ervaren wat jou balans brengt en wat die balans verstoort. Massage kan je helpen om je lijf te leren lezen en te ontspannen waar spanning in je lijf is opgeslagen. Met behulp van massage komt vastgezette energie vrij, zodat jij meer ruimte ervaart voor vitaliteit, vrolijkheid en daadkracht. Amir Syed werkt met holistische technieken, zoals de Ayurveda (letterlijk ‘ de wetenschap van het leven’) , die zich door de eeuwen heen ontwikkeld hebben vanuit de diepere natuurlijke ordening die in het leven besloten ligt. Deze gaan uit van het herstellend en zelfhelend vermogen van de mens.

‘Ik geloof dat ieder mens unieke combinatie is van lichaam en geest. In ons lijf zijn indrukken, herinneringen en patronen opgeslagen die we kunnen leren lezen en verstaan. Mijn streven is om jou  in contact met jouw lijf het heldere inzicht te laten ervaren in jouzelf, jouw leven en jouw werk, waarmee jij  met meer rust en vertrouwen de wereld tegemoet kunt treden'.

Amir Syed

Wegens ziekte is Amir voorlopig helaas niet beschikbaar voor het geven van massages.

Mijn aanbod

  • verschillende soorten massages, waaronder  Ayurvedische massage, Shiatsu, Marma. In overleg met jou bekijk ik welke massage past bij jouw vraag
  • fysieke begeleiding op energiebeheersing en revitalisatie bij burn-out, met onder meer massagatherapie en ademtechnieken

Mijn holistische benadering omvat ook adviezen op het gebied van lifestyle en wellness: in overleg met jou geef ik aanwijzingen voor voeding, beweging, slaap- en ademtechnieken. Als je wilt, begeleid ik jou bovendien om jouw conditie te versterken en fit te blijven. Tip: Om de inzichten en ervaringen van een supervisie of cursusdag bij Phoenix dieper thuis te brengen in je lijf, kun je ook bij mij terecht na afloop van een opleidingsdag, of voor of na een supervisiegesprek met een van mijn collega’s.

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Via onderstaande foto kom je bij mijn contactgegevens.

Kosten

€80,00 per sessie van vijf kwartier

Opleiders