Cantadora, supervisiegroep voor vrouwen

Hoe ervaar jij jezelf, in je werk en persoonlijk leven? Hoe vind jij jouw evenwicht in een veelvragend bestaan? Hoe voed je jezelf en waar vind je rust? 

Deze supervisiegroep is een ontmoetingsplaats voor vrouwen die zoeken naar balans. In de ontmoeting met andere vrouwen sta je stil bij jezelf, je wensen en verlangens. Samen onderzoeken we het pad dat je gaat en verkennen we de nog onbekende paden. Paden naar meer inzicht in je verlangen, je gemis, je gedragspatronen en communicatie. Paden naar groei en een evenwichtiger bestaan.

We ontmoeten elkaar zes middagen verspreid over het jaar. De focus ligt op de wat stillere werkvormen: inquiries, ontspanning, delen, verhalen en gedichten, gedragen door het systemische perspectief. Samen maken we een plek om te rusten en plezier te hebben, om te delen in elkaars ervaring.

Uitgebreide informatie Direct aanmelden

Voor wie is deze opleiding?

Vrouwen die zoeken naar evenwicht in leven en werk, die samen met andere vrouwen willen onderzoeken hoe je daaraan vormgeeft vanuit een vrouwelijk perspectief. Vrouwen die de behoefte hebben om langere tijd in een groep in contact te zijn met andere vrouwen en de ontmoeting aan te gaan. Gedurende zes bijeenkomsten verspreid over het jaar ben je elkaar tot steun in dit proces en leer je van elkaars ervaringen. 

Om deel te nemen aan deze Supervisiegroep vragen we van je dat je al het een en ander aan persoonlijke en professionele ontwikkeling hebt gedaan, denk aan de Driejarige opleiding in Professionele Communicatie.

Kosten

€ 750,00 inclusief koffie en thee.

Opleiders

  • Manon Miessen

    "Elke mens draagt iets in zich dat onvervreemdbaar bij hem hoort." Lees meer

Uitgebreide informatie Direct aanmelden