Man en energie

Blijven staan als man in de dagelijkse hectiek vraagt focus, energie en aanwezigheid. Je leert omgaan met jouw energie om antwoord te geven op het appel dat gedaan wordt op jou in je verschillende rollen als zoon, broer, partner, vader, leider, professional, collega of vriend; jouw antwoord in kracht en aanraakbaarheid zonder daarop leeg te lopen.

Je wordt je bewust van energieverslindende patronen rondom plek en ordening en je leert jouw energiehuishouding op orde te brengen.

Uitgebreide informatie Direct aanmelden

Werkwijze

We werken met opstellingen en andere ervaringsoefeningen die een diepe doorwerking hebben op identiteitsniveau. Tevens is een eeuwenoud sjamanistisch reinigingsritueel in de vorm van een zweethut onderdeel van deze workshop. Dit ritueel vindt plaats op de tweede dag op een bijzondere locatie.

Voor wie?

Mannen met bewustzijn van hun eigen thema’s die bij voorkeur hebben deelgenomen aan Mannenkracht en/of de 3-jarige opleiding in Professionele Communicatie.

Kosten

€ 700,00 inclusief koffie, thee en lunch.

Opleiders

 • Peter Asscheman

  "Keer op keer ben ik gefascineerd door mensen die de moed hebben hun thema’s aan te gaan." Lees meer

 • William Wilson

  "Mensen die hun diepste bestemming voelen, hebben zo'n ontroerende twinkeling in hun ogen." Lees meer

Ervaringen

 • Mooie, indringende ervaring

  De training man & energie bevat veel lichaamswerk, ademwerk en in je lijf blijven. Daarnaast wordt het programma met versterkende rituelen gekleurd. Op een zeer open, veilige manier werd ik meegezogen in mijn eigen thema’s, de pijn die daarbij opkomt en de liefde die dit bij mij opriep. Met een bijzondere groep mannen steunden en prikkelden we elkaar om bij onszelf te blijven in het uitzoeken van onze thema’s. Mooie indringende ervaringen, die mij verder helpen in mijn ontwikkeling als mens en als man. - Martin

 • Aarden, loslaten en vergeven

  Ik ben heel dankbaar voor wat jullie hebben laten zien van jullie reis en dat mijn reis daar verwant aan is. Het heeft mij precies dat gebracht waar ik behoefte aan had. Aarden, loslaten en vergeven.

 • Krachtiger en meer bij mezelf

  Ik voel me krachtiger en ben beter in staat bij mezelf te blijven en niet te vluchten bij anderen. Ik ben er echter, dan ik lang durfde zijn. 

  Dit zou iedere zichzelf serieus nemende man verplicht moeten volgen. Het heeft bij mij nieuwe bronnen aangeboord waarvan ik het bestaan niet wist. Kortom: een prettige energiestoot!

Uitgebreide informatie Direct aanmelden