Man en seksualiteit

Nu we de gelijkheid tussen seksen hebben geaccepteerd is het tijd om de eigen mannelijke of vrouwelijke essentie in ere te herstellen. En daarmee het vuur van de seksuele hartstocht opnieuw aan te wakkeren

David Deida uit De kracht van echte mannen

Een workshop voor mannen rondom ervaringen van intimiteit, seksualiteit en verlangen. Seksualiteit in de brede betekenis van seksuele energie zoals deze in Tantra wordt gehanteerd: de levensenergie die begint in ons bekken, die in ons hart liefde wordt en in ons hoofd groeit tot bewustzijn. Verlangen is de stuwkracht in deze energie.

We staan stil bij de plek van waaruit dit verlangen vorm krijgt. Als zoon van zijn vader en voorvaderen kan een man zich identificeren met de mannelijke energie. Deze stap in ontwikkeling is voor veel mannen niet vanzelfsprekend. Het ervaren van en vormgeven aan seksualiteit betekent voor vele mannen een zoekend pad met diepte- en hoogtepunten. Uiteindelijk leidt dit pad naar een veelbelovende wereld voorbij het ‘nodig hebben’ en de gerichtheid op kortstondige bevrediging.


Voor een artikel van William Wilson dat gaat over het thema van deze workshop klik hier.

Uitgebreide informatie Direct aanmelden

Voor wie is deze workshop?

Mannen die hun ervaring rondom de thema's intimiteit en seksualiteit willen onderzoeken en transformeren. We nodigen je uit jouw seksuele energie en verlangen te ervaren met openheid voor alles wat zich aandient; licht of donker, stil of heftig, stromend of stagnerend.

Let op!

De eerste dag van deze tweedaagse workshop heeft een avondprogramma.

Kosten

€ 500,00 inclusief koffie, thee en lunch.

Opleiders

  • William Wilson

    "Mensen die hun diepste bestemming voelen, hebben zo'n ontroerende twinkeling in hun ogen." Lees meer

Uitgebreide informatie Direct aanmelden