Mannenkracht Advanced

Dag 1: de reis naar het hart

Je verankert de inzichten die je hebt opgedaan in Mannenkracht. Losgekomen van de patronen met je moeder en je vader aannemend als autoriteit, sta je op eigen benen en kun je jouw leven vormgeven. De ontmoeting met jezelf en andere mannen in kracht en kwetsbaarheid staat centraal. Je zet je intentie scherp op datgene wat echt belangrijk is in jouw leven, zodat je daar een stap kunt zetten. We werken o.a. met lijf-, ademhaling-, contact- en bewustwordingsoefeningen.

Dag 2: man en paard

Je bekrachtigt jouw intentie in een bijzondere inwijding met mensen en paarden in het sjamanistisch energetisch veld. Zowel jouw persoonlijke kracht als de collectieve kracht van de mens wordt hierin aangesproken. Deze ervaring brengt je voorbij je denken en in contact met een dieper weten. De paarden verbinden je met een vergeten bron en je mannelijke kracht. Ze activeren het sjamanistisch veld zodat herinnering, de weg naar binnen en heling kan plaatsvinden.

In samenwerking met In the heart of change en Kifungo.

Nieuwsgierig?

Klik dan hier voor een verslag van Rob.

Uitgebreide informatie Direct aanmelden

Voor wie is deze workshop?

Mannen die de workshop Mannenkracht gevolgd hebben en een verdiepingsslag willen maken.

Locatie

Dag 1: Phoenix Opleidingen, Utrecht. Dag 2: Renske Hoeve, Beemte Broekland

Kosten

€ 700,00

Opleiders

  • Peter Asscheman

    "Keer op keer ben ik gefascineerd door mensen die de moed hebben hun thema’s aan te gaan." Lees meer

Ervaringen

  • Mannenmoed en paardenkracht

    Wat een reis naar het diepste van ons gemeenschappelijk zijn. Met recht een 'harts-tocht', waarbij man, vrouw, vader, moeder en kind samensmelten. Alles met elkaar verbonden - en ook weer niets. WAUW. Zo intens blij voor dit grote geschenk! - Casper van de Kamp

Uitgebreide informatie Direct aanmelden