Muze, roep van je bestemming

Een nest bouwen, waarin je verlangens kunnen landen

We duiken in de wereld van de inspiratie, van de schoonheid en de rauwheid van de kunsten. Prachtig en afstotelijk, rustgevend en verontrustend, hemels en ontaardend, structurerend en ontwrichtend. We onderzoeken de zeggingskracht die uit een kunstwerk, muziekstuk of gedicht spreekt. Wat raakt dat in jou? Wat heeft het jou te vertellen? Tijdens het avondprogramma ga je een eigen creatief proces aan om de roep van je bestemming symbolisch vorm te geven.

Je leert om je eigen inspiratiebronnen aan te spreken en om stem te geven aan datgene wat expressie wil in jou. Je vertaalt de zeggingskracht en de inspiratie van de kunsten naar praktische en haalbare stappen op de weg van bron naar bestemming. Zo krijgen je verlangens manifestatie in het leven van alledag.

Uitgebreide informatie Direct aanmelden

Voor wie is deze workshop?

Mensen die een stap willen zetten in expressie en manifestatie van hun verlangen. En professionals die hun vaardigheden willen verdiepen om de muze in te zetten in het proces van verlangen naar vorm.

Studiepunten en accreditaties

Deze workshop is geaccrediteerd door de Stichting Keurmerk Beroepsscholingen (44 SBU/1,6 EC).

Vorm

Deze tweedaagse workshop heeft een creatief avondprogramma op de eerste dag. Gastdocent Annemijn Birnie zal ons hierbij ondersteunen.

Kosten

€ 525,00 inclusief avondeten en creatief avondprogramma op de eerste dag.

Opleiders

  • Mirjam Dirkx

    "Zoals ik steeds weer in de tonen van de piano mijzelf kan terugvinden, zo luister ik naar de ander." Lees meer

  • Wietske Jansen Schoonhoven

    "Het onbenoembare zichtbaar maken." Lees meer

Ervaringen

  • Een aanrader voor creatieve geesten!

    Tijdens de Muzeworkshop ontdekte ik hoe belangrijk en helend het voor me is om creatief bezig te zijn, omringd te zijn met mensen die daar ook van houden, en mezelf die 'rommeltijd' te gunnen. Mirjam en Wietske wisten, ieder met hun eigen stijl, de juiste snaar te raken, hadden aandacht voor ieders specifieke vraagstuk en zo kwamen we allemaal weer een stapje dichter bij onszelf en onze verlangens. Kortom: een aanrader voor creatieve geesten! - Saskia Schalekamp

Uitgebreide informatie Direct aanmelden