Plek voor je volgende stap!

Samen onderzoeken we wat jou belemmert en wat nodig is om jouw volgende stap te maken. Dit doen we aan de hand van de principes van Systemisch Werken. Familieopstellingen zijn een krachtig middel om verborgen belemmeringen binnen een systeem (gezin, organisatie en dergelijke) zichtbaar te maken. Zo leer je jouw dynamieken kennen in de ontmoeting met de ander, en wordt duidelijk wat werkelijk nodig is om jouw volgende stap te kunnen maken.

Ben je toe aan een volgende stap in jouw persoonlijke of professionele leven? En ben je benieuwd wat voor inzichten Systemisch Werken jou hierbij kan verschaffen? Dan is deze workshop iets voor jou. Aan het einde van deze twee dagen zul je ervaren dat je een belangrijke stap op jouw weg al hebt gezet.

Uitgebreide informatie Direct aanmelden

Kosten

€ 425,00 inclusief koffie, thee en lunch.

Opleiders

 • Peter Asscheman

  "Keer op keer ben ik gefascineerd door mensen die de moed hebben hun thema’s aan te gaan." Lees meer

 • William Wilson

  "Mensen die hun diepste bestemming voelen, hebben zo'n ontroerende twinkeling in hun ogen." Lees meer

 • Wendy van Zon

  "Prachtig en ontroerend om de ander in alles te mogen ontmoeten." Lees meer

Ervaringen

 • Een feest van twee dagen

  Bij de deur deden we onze schoenen uit en ons masker af. Veertien vreemden met een verhaal en een wens. Eenmaal binnen was daar de kalme blik van de gastheer. We keken elkaar eens aan en haalden diep adem. En toen begon het feest. Om de beurt stonden we in het licht. Ieder werd met milde ogen bekeken. Ieders verhaal werd zichtbaar gemaakt. Verstopte gevoelens werden uit hun schuilplaats gelokt en ervaren. Vreemden werden moeders, zusters, vaders, verlangens, verdriet. Elke wens kreeg de ademtocht van woorden mee en werd gehoord. We dronken tranenthee met elkaar. We hielden elkaar vast. We lieten elkaar ons verwonde hart zien. We lachten samen. Dit feest duurde maar twee dagen, deze mensen zal ik wellicht nooit meer tegenkomen. Maar wij hebben elkaar wérkelijk ontmoet en begroet, wij zijn geen vreemden meer. Ik ben dankbaar en vol vreugde over deze bijzondere ontmoeting.
  Christianne Verheugd

Uitgebreide informatie Direct aanmelden