Succes- en faalangst

Het beeld dat mensen van zichzelf hebben is van grote invloed op de manier waarop zij hun doelen trachten te verwezenlijken. Vertrouwen in eigen kunnen en de betekenis daarvan nemen zijn onmisbare voorwaarden voor succes.

Toch geven mensen niet alleen gas bij het nastreven van hun doelen, zij gaan ook - en vaak tegelijkertijd! - op de rem staan. Hoe kun je van oorspronkelijke spannende ervaringen leren en ze als bronnen gebruiken voor de toekomst?

In deze workshop leer je succes- en faalangst kennen en herkennen.

Uitgebreide informatie Direct aanmelden

Doel en doelgroep

Succes- en faalangst onderkennen en ermee leren omgaan. Voor ieder die al dan niet beroepshalve deze terreinen wil verkennen. Van deelnemers wordt verwacht dat zij bereid en in staat zijn hun persoonlijke (werk)ervaringen in te brengen.

Studiepunten en accreditaties

Deze workshop is geaccrediteerd door de Stichting Keurmerk Beroepsscholingen (52 SBU/1,9 EC).

Vorm

Deze workshop duurt twee dagen.

Kosten

€ 450,00 inclusief koffie, thee en lunch.

Opleiders

  • Mariët van Cooten

    "Stil staan bij wat is en wat was, om te worden wie je ten diepste bent." Lees meer

Ervaringen

  • Diepzeeduiken

    Wat heb ik ongelofelijk genoten van de mogelijkheid om in twee dagen mijn diepe thema's aan te kunnen roeren, die stil verborgen wachtten op wat licht. Oud zeer en tranen vloeiden rijkelijk maar evengoed luchtigheid en humor. Dat in korte tijd alle deelnemers uit vrije wil aan bod kwamen en we naast diepzeeduiken het onbekende in, met een wonderlijk gemak weer heel boven kwamen, wijt ik aan professionele begeleiding met een hoofdletter P. Dank voor het goud vinden in m'n eigen modder. - Anouk Hupkes
Uitgebreide informatie Direct aanmelden