De mythe van de Vuurvogel

In deze workshop laten we ons inspireren door de mythe van de Vuurvogel en de gelijknamige muziek van Igor Strawinsky. We werken met datgene wat voor de drempel ligt te wachten. Met dat wat vermoeid is geraakt, gevangen of in steen veranderd. Met wat begeestering nodig heeft en opnieuw ontbranden wil. 

Door samen te verblijven in de metaforische ruimte van het verhaal en de muziek en op zoek te gaan naar het ontbrekende element, openen zich nieuwe en verrassende perspectieven. Ze reizen als hulpbron mee naar de werkelijkheid van alledag, en geven je het zetje om over de drempel te stappen.

Uitgebreide informatie Direct aanmelden

Voor wie is deze workshop?

Mannen en vrouwen die voor een overgang staan, en zich willen laten voeden door de kracht van taal en muziek. En professionals die hun vaardigheden om verhalen en muziek in te zetten in het begeleidingswerk, willen vergroten.

Vorm

Dit is een eendaagse workshop.

Kosten

€ 250,00 inclusief koffie, thee en lunch.

Opleiders

  • Mirjam Dirkx

    "Zoals ik steeds weer in de tonen van de piano mijzelf kan terugvinden, zo luister ik naar de ander." Lees meer

  • Joke Goudswaard

    "Licht en schaduw samen, dat is zo mooi!" Lees meer

Ervaringen

  • Muziek en verhaal als extra dimensie

    Wat een bijzondere dag, de verkenning van het verhaal en de muziek van de vuurvogel, en om die vervolgens aan je eigen proces te koppelen. Prachtig zoals muziek, een verhaal of een beeld een extra dimensie toevoegt voor ons zelf en natuurlijk ook in een begeleidingscontact. Om kunnen werken in de derde ruimte waar niet alles gezegd hoeft maar toch wordt begrepen. - Rosan Koppens

Uitgebreide informatie Direct aanmelden