Passe-partout PDF

boek

Passe-partout is een uitgave van Phoenix Opleidingen. Het bevat theoretische concepten rondom leven, groei, ontwikkeling en ontmoeting die ons instituut hanteert in haar opleidingen en in het begeleidingswerk. Je vindt er begrippen uit stromingen als Transactionele Analyse (TA), Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP), Systemisch Werk (familie- en organisatieopstellingen), Gestalt, Psychosynthese, Emotioneel Lichaamswerk, Ridhwan School (Almaas) en Hypnotherapie.

Passe-partout is met name samengesteld ten behoeve van cursisten en oud-cursisten van Phoenix Opleidingen. Het kan degenen die werkzaam zijn als opleider, trainer, coach of begeleider dienen tot informatiebron en uitnodigen tot verdere studie.

Passe-partout biedt de lezer een overzichtelijke en inzichtelijke beschrijving en vaak een schematische uitwerking van tal van theoretische concepten en begrippen. Het is zodanig ingericht dat ook verbanden tussen de verschillende onderwerpen duidelijk worden. Een uitgebreid trefwoordenregister maakt het mogelijk om snel en efficiënt specifieke begrippen en hun achtergronden op te zoeken. Het is daarmee zowel een studieboek als een naslagwerk.

We werken hard aan een vernieuwde versie van dit boek. Omdat die nog even op zich laat wachten, is Passe-partout leverbaar als PDF tegen gereduceerd tarief. Wanneer je deze PDF bestelt, doe je tegelijkertijd een investering in de nieuwe editie. Wij brengen - als je straks de nieuwe Passe-partout aanschaft - €25,00 in mindering op de aanschafprijs van het nieuwe boek. 

€ 26,00


Ga naar winkelmandje

Schrijver(s)

W. Veenbaas, I. Baarspul-Schipper, S. Reinalda, M. Broekhuizen

ISBN